PLAATS

Online Marketing Breda

Online marketing Breda

Het is tijd voor online marketing in Breda. Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte. 

Wat doet jouw bedrijf eraan om zo uniek en vindbaar mogelijk te blijven in de online marketingwereld? Je wilt namelijk niet achterblijven als het gaat om vindbaarheid. Er zijn namelijk dagelijks ontwikkelingen in de wereld achter onze schermen.

Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden. 

Ben je er klaar voor om gevonden te worden?

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Heb jij een unieke onderneming, maar heb jij problemen met het formuleren van jouw digitale visie? Dat probleem hebben wij vaker gehoord. Het is niet eenvoudig om je visie online te formuleren als je niet weet wat er allemaal mogelijk. 

Wij hebben de juiste kennis in huis om je hierbij te helpen. Samen kijken we naar de kernwaardes van je organisatie en formuleren je digitale visie. Vervolgens werken we de route naar digitale ontwikkeling voor de korte én lange termijn uit voor jouw bedrijf.

Het risico van niets doen is bijna groter dan iets doen

Innoveren is tegenwoordig heel normaal, alles verandert namelijk heel snel. Zeker de online wereld is elke dag weer een stukje anders. Anders hoeft niet per se beter te betekenen. Maar wat het wel betekent is dat u als onderneming mee moet veranderen. Het risico van niks doen is momenteel namelijk groter dan het risico van iets doen.  Iets doen betekent innoveren, hoe ga je dat doen en nog belangrijker: Hoe zorg jij ervoor dat je huidige klanten meegaan?

Daag ons uit!

Wij kiezen voor Breda

Breda, het gezellige, sfeervolle stadje in Noord-Brabant. Van gezellige kroegjes op de grote markt, tot aan idyllische wandelingen langs de Grote Kerk. Breda is van alle markten thuis. De stad kreeg in 1252 al stadsrechten en heeft al tijdens zijn hele geschiedenis een goede relatie met het huis Nassau: een echte Oranjestad dus. In Breda hebben ze met NAC Breda ook nog is eens een fantastische voetbalclub in de stad. Met een voetbalclub als NAC Breda moet je natuurlijk ook grote talenten hebben. De beste verdediger van de wereld is in Breda geboren en draagt de naam Virgil van Dijk.

Wat is er te doen in Breda?

Breda is een stad met veel bezienswaardigheden, zo kun je uitgaan rond de Havermarkt en de Grote Markt. Als je liever je rust wilt behouden kan je een wandeling maken langs de grote kerk en vervolgens het Mastbos in stappen. Hier kun je veel meenemen van de prachtige omgeving waar Breda in is gevestigd. In Breda kun je ook het Bierreclame Museum bezoeken, hier heb je verschillende reclame-uitingen op het gebied van bier. Zo heb je reclames uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Ierland.

Een Inspirerende onderneming uit Breda

Hesemans, de speelgoedwinkel aan de Houtmarkt is al sinds 1870 een begrip in Breda, niet alleen voor Bredanaars maar ook voor toeristen. De beer die voor de winkel staat is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Breda. Hesemans staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Zij gaan niet mee met de tijd van lage kwaliteit producten die maar een korte periode meegaan. Ze willen ervoor zorgen dat de weggooicultuur steeds kleiner wordt. Hoeveel speelgoed gooien mensen weg? Veel te veel. Daarom is Hesemans zo inspirerend, ze staan voor goede producten die nog jaren meekunnen. Net als de websites die wij maken.

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van 

Design als Strategie

Wat weet jij van Breda?

Kennis delen is onze hobby, vandaar dat wij nu een paar interessante feitjes hebben over Breda.

Bekijk onze podcasts

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail