PLAATS

Online Marketing Benschop

Online marketing Benschop

Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich onlineen doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken.Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte. 

Wanneer je lastig te vinden bent, fysiek maar ook zeker online is het lastig om bijklanten in beeld te komen. Het is in de wereld van vandaag erg belangrijk omintensief bezig te zijn met online vindbaarheid. Wat doet jouw bedrijf eraan omop de online kaart aanwezig te zijn?

Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouworganisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden.

Ben je er klaar voor om gevonden te worden?

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Het formuleren van een digitale visie kan lastig zijn. Zonder duidelijke bestemming is het lastig om klanten een route te geven naar jouw website. Als ondernemer met een goede dienstverlening, geweldig product of goede skills wil je bezig zijn met waar je echt goed in bent. Digitale ontwikkeling past daar niet voor iedereen tussen. Wij helpen je graag met onze expertise om de digitale doelen vast te stellen en de acties die nodig zijn om deze te bereiken. De vraag is: ben jij klaar voor verandering?

Het risico van niets doen is bijna groter dan iets doen

Wat bedoelen we hier precies mee? Tegenwoordig verandert de wereld, en zeker de online wereld razendsnel. Als bedrijf ben je haast verplicht om mee te gaan met heruitvinding

en innovatie. Dit om relevant te blijven binnen de concurrentie en voor je doelgroep. De wensen van de online consument veranderen snel en als bedrijf moet je daar in mee gaan. Het is tijd om aan de slag te gaan met nieuwe, digitale business modellen en een koers te bepalen.

Daag ons uit!

Wij kiezen voor Benschop

Benschop is een mooi dorp met een rustige omgeving, mooie huizen en een unieke cultuur

onder de inwoners. Een dorp waar gezelligheid in de schuren afspeelt en iedereen elkaar wel ergens van kent. Tijdens een rondje supermarkt ontkom je er haast niet aan om een bekende te spreken. Of het nu je buurvrouw, tante, oud-collega of een kennis van je familie is: onderling gemeenschap maakt een dorp als Benschop uniek in de drukbevolkte wereld waar we in leven.

Wat is er te doen in Benschop?

Hoewel Benschop een redelijk rustig drop is vergeleken met een stad als IJsselstein of

Nieuwegein valt er genoeg te beleven. Voor de actievelingen zijn er sportgelegenheden bij de Tennisvereniging en Voetbalvereniging Benschop. De voetbalclub is een leuke vereniging die de competitie met IJsselstein graag aangaat en ook heeft gewonnen in het

verleden. Voor natuurliefhebbers is er in de omgeving van Benschop ook geen tekort aan mooie wandel of fietsroutes en een rustige stadsvijver om een middagje van de zon te genieten. 



Een inspirerende onderneming in Benschop

Als je uit de omgeving komt van Benschop ben je vast bekend met het bedrijf Terberg. Terberg is een merk dat je veel terugziet in het dorp en omliggende plaatsen. Terberg

Groep, waar een aantal dochterondernemingen bij horen die actief zijn in automotive is met haar hoofdkantoor gevestigd in Benschop. Het is een grote organisatie waar ruim 3.000 werknemers in dienst zijn. Terberg is daarmee een van de grootste werkgevers in de omgeving. 

Het bedrijf specialiseert zich in automotive oplossingen en heeft een ondernemende spirit

wat resulteerde in flinke groei de afgelopen jaren. Het bedrijf is innovatief en speelt in op ontwikkelingen in het online spectrum. Er wordt veel aandacht besteed aan de website, social media uitingen en andere online marketing activiteiten om bij de doelgroep in beeld te blijven. Het bedrijf heeft een grote naamsbekendheid die ze natuurlijk willen behouden.

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van 

Design als Strategie

Wat weet jij van Benschop?

We vinden het delen van kennis leuk en houden van feitjes. We hebben daarom een aantal interessante weetjes verzameld over Benschop:

Bekijk onze podcasts

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)