PLAATS

Online Marketing Alkmaar

Zorg voor online vindbaarheid en zichtbaarheid in en buiten Alkmaar

De kaasstad Alkmaar zit vol kaaswinkels. Echter zijn er ook veel andere ondernemingen te vinden. Opvallendheid online is daarom van levensbelang om websitebezoekers te trekken. Bij Social Elephant leggen we graag de vinger op de zere plek om jouw online marketing te faciliteren, zodat jij klaar bent om online zichtbaar en vindbaar te zijn in en buiten Alkmaar.

Bij Social Elephant werken echte online marketing kenners die niet te stoppen zijn. Ze gaan graag aan de slag met Socialmedia-advertenties, strategie, Google advertenties en nog veel meer. Hiervoor hebben ze de juiste vaardigheden in huis en ze stoppen pas bij het gewenste resultaat: online groei van jouw bedrijf in en buiten Alkmaar.

Spreek met een expert

Spar met een ervaren digitaal strateeg

Spreek een online marketeer met 15 jaar ervaring 

Online marketing van Social Elephant zorgt voor:

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zo zien wij online marketing bij Social Elephant. Dit houdt in dat we eerst met jou converseren wat jij graag wilt in jouw online marketing. Op basis hiervan gaan onze kenners aan de slag met jouw online marketing tot dat jij online vindbaar en zichtbaar bent in en buiten Alkmaar.

Klanten waar een goede voorbereiding tot het gewenste resultaat hebben geleid:

Daan Broekman
Daan BroekmanEigenaar De Rode Winkel
Lees verder
Wij hebben een niche gekozen en ons bedrijf gedigitaliseerd. Social Elephant heeft ons geleerd hoe wij ook online de #1 worden in onze markt
Gijs Brussen
Gijs BrussenDirecteur Indi Energie
Lees verder
Nico heeft ons geleerd dat B2B marketing gaat om een persoonlijke benadering. Wij hebben onze website omgebouwd tot lead generator.
Joost Lindeman
Joost LindemanOprichter Be Better My Friend
Lees verder
Met de hulp van Social Elepant zijn wij de online de grootste in plant based butter voor patisserie. Wij hebben elke dag nieuwe leads.

Nog nergens mee in zee gaan? Prima! Spreek eerst een kenner van Social Elephant over jouw online marketing door gewoon eens binnen te lopen of een online meeting in te plannen. Zo ga je nog nergens mee in zee, maar spreek je een echte marketing kenner!

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van Design als Strategie

Bekijk onze podcasts

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)