Online groei begeleiding voor continue groei

Op jouw website beginnen zaadjes te ontkiemen, de plantjes krijgen steeltjes en hier en daar begint een knop van een blad zichtbaar te worden.
Hoe kom je erachter welke methode goede resultaten oplevert? In deze fase gaan we bekijken wat goed gaat en wat er nog extra aandacht verdienen.

Monitoren van de resultaten

De digitale moestuin is aangelegd, je hebt de instructies (bijna) tot op de voet gevolgd en zorgt nu voor de plantjes. Er beginnen zaadjes te ontkiemen, de plantjes krijgen steeltjes; het begint al echt ergens op te lijken. Na een week of drie merk je echter dat het blad opgegeten wordt en dat er ook onkruid te zien is. Wat doe je? De beste manier is je methode aan te passen. Hoe kom je erachter of deze methode ook daadwerkelijk betere resultaten oplevert? Je houdt de resultaten bij. Je meet, kijkt, houdt bij en schaaft bij.

Meten is weten

Het interessante van de online wereld is dat álles meetbaar is. Door jouw prestaties te meten kun je zien wat het resultaat is en of je moet bijsturen. Door continu te meten kun je leren van je activiteiten en beter inschatten welke middelen in de toekomst succesvol zullen zijn bij je doelgroep. Social Elephant heeft veel ervaring met het inrichten en sturen van de hele online marketing schil van bedrijven. Je kunt hierbij kiezen om met een eigen team te werken of om gebruik te maken van ons netwerk van specialisten. Zo kun je volop genieten van je digitale moestuin!

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail