Hoe is het om te werken in een jong bedrijf?

Hoe is het om te werken in een jong bedrijf?

De aard van een bedrijf is bepalend voor veel dingen zoals de productiviteit, sfeer en het imago van een bedrijf. Social Elephant is een jong bedrijf. Wij zien onze jonge werknemers dan ook als dynamische en vernieuwende mensen. Jonge mensen zijn vaker volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van deze tijd. De frisse blik die onze werknemers met zich meebrengen leiden tot creatieve oplossingen. Vandaag ga ik jou meer vertellen over hoe het is om te werken in een jong bedrijf.

Wij zijn jong in meerdere opzichten: Social Elephant bestaat nog niet super lang, en de werknemers zijn allemaal jong in leeftijd.  

Fijne sfeer

Het bedrijf is jong en daarom staat groei en ontwikkeling bij ons centraal. Onze slogan waar wij met z'n allen elke dag aan werken is dan ook 'Vriendschap maakt een klein bedrijf groot'. De sfeer op de werkvloer is belangrijk, en dit houdt onze werknemers ook scherp. De leeftijd van de werknemers en de sfeer op de werkvloer zorgen er namelijk voor dat wij met een frisse blik kunnen kijken naar de problemen van onze klanten. Doordat alle werknemers jong zijn en er een fijne sfeer op kantoor hangt, is het heel makkelijk om vrienden te maken. Tussen het werken door is er dan ook altijd ruimte voor een grapje. 

Expertise

Wij zijn allemaal experts in ons vakgebied en elke werknemer krijgt bij ons de ruimte om te doen waar hij of zij goed in is. Binnen elk team, of dit nou video, foto, website beheer of iets anders is, is er veel ruimte voor ontwikkeling en verbreding van je kennis en vaardigheden. Maar het belangrijkste is dat jij bij ons iets doet waar je goed in bent en wat je leuk vind. 

De kracht van jonge werknemers

Al onze werknemers zijn in staat om zichzelf te zijn en zich te kunnen ontwikkelen. Samen werken wij aan de beste oplossing voor uw bedrijf. Maar wat is nou het voordeel van jonge werknemers? Het is bewezen dat jonge werknemers vaker hard werken omdat ze leergierig zijn en alles nieuw voor ze is. Dit komt vaak voort uit een soort bewijsdrang. Jonge werknemers zijn dus ontzettend waardevol binnen jouw bedrijf. 

Vrijheid

Werken in een jong bedrijf is fijn, omdat je veel mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen en om te doen waar jij goed in bent. Je voelt je heel vrij, maar tegelijkertijd leer je heel veel en bereik je veel voor de klanten waarvoor je werkt. We zijn niet bang om nieuwe dingen uit te proberen en kunnen hierdoor jou oplossingen aanbieden die precies passen bij jouw probleem. 

Wil je een samenwerking aangaan? Neem dan gerust contact met ons op! 

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail