E-mail Marketing

E-mail Marketing

e-mail marketing

E-mail is en blijft één van de meest succesvolle manieren om met jouw klant, lead of relatie persoonlijk te communiceren.
Tegenwoordig is e-mailmarketing dan ook zoveel meer dan het maandelijks versturen van een nieuwsbrief.
De mogelijkheden zullen je verrassen!

Op basis van data analyses, stuur jij met behulp van verschillende tools op het juiste moment de juiste content aan de juiste persoon: van massacommunicatie tot 1-op-1 berichten. Zo investeer jij in jouw klantrelaties en stimuleer je loyaliteit, herhaalaankopen en conversieverhoging. Het kan allemaal. Wil jij weten hoe je met jouw e-mailverkeer grote resultaten gaat behalen? Wij helpen jou graag om strategisch jouw e-mailmarketing die verdiende boost te geven!

E-mail automation

De ontwikkelingen op het gebied van e-mailmarketing hebben zeker niet stilgestaan. De opkomst van Artificial Intelligence, Machine Learning en Big Data geven de marketeer steeds meer mogelijkheden. Je kunt niet meer alleen op basis van het verleden relevante content sturen, het is nu ook mogelijk om toekomstig gedrag te voorspellen en daarmee een compleet gepersonaliseerde ervaring te creëren. Heeft je klant een omzetdoel gehaald of is John van Bedrijf Doe jarig? Of heeft Anne nog steeds niet dat boek in haar winkelmandje gekocht? Dan is het tijd voor een leuk bericht! Al deze triggers kun je instellen, en daarna hoef je er niet meer naar om te kijken. Zo investeer je in een persoonlijke benadering, maar dan zonder alle extra tijd en moeite. Klinkt ideaal, niet?

E-mail tactiek: wat gaan we precies doen?

Even praktisch: wat kun jij van ons verwachten? Samen gaan wij de volgende zaken tackelen, zodat jouw e-mails die gewenste resultaten gaan opleveren.

  1. E-mail momenten en planning: Onder andere op basis van een customer journey weten wij wanneer jij op welke momenten jij e-mails gaat versturen. Daarvoor stellen we een duidelijke planning op.
  2. Het juiste e-mail programma: Samen kiezen wij het best passende programma om te gaan gebruiken.
  3. Ontwerp e-mail template:  Ons design team staat te springen jouw e-mails een aantrekkelijke en professionele uitstraling te geven.
  4. Koppeling met websites en eventuele andere programma’s:Het is handig om in je e-mails een koppeling te maken met jouw WordPress website. Je kunt bijvoorbeeld een formulier aanmaken dat automatisch e-mailadressen doorstuurt naar de website.

De voordelen op een rij:

✓ Relatief goedkoop per ontvanger
✓ Hoge Return on Investment, kleine investering met grote effecten
✓ Ontzettend specifieke targeting met gepersonaliseerde content per klant;
✓ Direct meetbaar resultaat: je kunt real-time je statistieken bijhouden;
✓ Met E-mail Automation neem je allerlei tijdrovende taken uit handen!

Social Elephant heeft al jarenlange ervaring met E-mailtactieken en E-mail Automation. Hierdoor kunnen wij jou absoluut helpen als je geïnteresseerd bent in e-mailmarketing! Neem gerust contact met ons op.

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail