YouTube adverteren

Wat is YouTube Advertising?

Er zijn verschillende vormen van video advertising. Zo zijn er bijvoorbeeld TrueView ads, waarbij je alleen betaalt als je kijkers het hele filmpje bekijken. Daarnaast heb je Bumper ads. Dit zijn korte videos van zes seconden die je kunnen helpen met ‘brand reach’ en ‘frequency’. Bumper ads werker erg goed wanneer ze gecombineerd worden met een lijst van mensen die jouw TrueView ad al gezien hebben.

Als je doel is om meer ‘subscribers’ of ‘likes’ te krijgen, kun je ook jouw video promoten door hem als ‘suggested’ te laten zien aan de rechterkant van video’s.

Waarom YouTube?

YouTube is het grootste video platform ter wereld. De jeugd kijkt voornamelijk nog naar YouTube, en niet meer naar de tv. Daarnaast is marketing op YouTube niet alleen goedkoper dan traditioneel adverteren, het geeft je ook inzicht en analytics op een manier waar traditionele media alleen maar van kunnen dromen.

Je kunt precies inzien hoe oud je publiek is, of ze man of vrouw zijn, hoe lang ze je advertentie gezien hebben en of ze er op geklikt hebben. Daarom is adverteren op YouTube ideaal voor branding en ‘awareness’.

Bij Kick Ads zijn we ervaren met het maken en beheren van YouTube advertenties en kunnen wij u helpen een succesvolle campagne op te zetten. Neem vandaag nog contact op en start met scoren!

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)