Twitter Adverteren

Hoe werkt adverteren met Twitter?

Adverteren op Twitter is anders dan traditioneel adverteren. Twitter is een medium om snel, korte berichten te delen met je volgers. Je kiest je doelgroep gebaseerd op geslacht, plaats, toestel en interesses, of gebruikers die lijken op je huidige volgers.

Je kan je tweets promoten zodat ze voor meer mensen prominent op hun feed komen bij de mensen die ook echt geïnteresseerd zijn in jouw product of merk.

Zet je eigen budget, er is geen minimum bedrag voor beginnen met adverteren en je betaalt alleen wanneer mensen liken, retweeten, volgen of klikke op je tweet.

Waarom Twitter?

Twitter is een geweldig platform voor ondernemers. Op Twitter kun je eenvoudig een doelgroep definiëren om vervolgens jouw boodschap op te richten. Vantevoren kunnen we bepalen wat het doel van de campagne is en hem daar mee optimaliseren. Meer volgers bijvoorbeeld. Of meer bezoekers naar jouw website.

  • Meer volgers
  • Meer website kliks
  • Een grotere groep mensen die je als bedrijf direct aan kan spreken.
  • Mogelijkheid voor interactie met de consument

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)