Professionele website laten maken

Het hebben van een mobiele website wordt tegenwoordig steeds belangrijker.

Een website komt steeds meer van toepassing voor bedrijven, omdat alles online gevonden kan worden tegenwoordig. Mensen die thuis op de bank willen zoeken naar bedrijven in plaats van door de stad te lopen om daar te gaan zoeken.
U heeft twee opties als bedrijf om te doen, zelf een website bouwen of een website laten bouwen. In de meeste gevallen is het laten maken de beste optie, behalve als u een professionele webdesigner in huis heeft. Het probleem is dan wel dat het meer kost, alleen u bent er wel van verzekerd dat u een website heeft die weer jaren mee kan gaan.

Wat bieden wij aan

Wij van Social Elephant werken met het online recept om de ontwikkeltijd en de kosten te drukken. Ook wordt er dan meteen bekeken hoe we de website het meest rendabel kunt maken. Wanneer u uw website bij ons wilt laten maken, bieden wij het online recept aan, meer daarover is te vinden op de website. Het enige wat wij van u willen hebben is de huisstijl, zodat wij zo snel en goed mogelijk de website daarop aan kunnen passen.

Websites anno 2015

Tegenwoordig bezoeken mensen de website vaker via veel verschillende apparaten. De meeste bezoekers komen nog altijd via de desktop, maar mobiel en via een tablet. Je moet je website daar dus op aanpassen, dat wordt dan een responsive website genoemd. Voor een optimale weergave op al deze verschillende apparaten, is het noodzakelijk dat een website of webshop detecteert met welk apparaat de website wordt bezocht en de lay-out hier vervolgens automatisch op aanpast.

Wilt u meer informatie over het maken van een website voor uw bedrijf?
Klik dan op de onderstaande button om meer informatie op te vragen.

Meer informatie

Social Elephant Redactie

Kennis delen is vermenigvuldigen

In ons gratis E-book lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt behalen. Jij wilt toch ook online groeien?