Online Groei Begeleiding

Waarom bieden wij online groei begeleiding?

Vaak hebben onze klanten geen ervaring met het uitlezen van programma’s zoals analytics. Dit zijn juist de programma’s waarin je goed kan zien waar je kansen en verbeterpunten liggen. Door samen met de klant te bespreken wat onze bevindingen zijn na het uitlezen van de programma’s kunnen wij een persoonlijk groei plan opstellen.


Wat is de toegevoegde waarde voor mij?

Het is zoals ik al benoemde in de alinea hierboven erg lastig om dit zelf uit te lezen. Door onze ervaring weten wij precies wat de beste stappen zijn om als eerste te nemen, en kunnen wij u adviseren hoe u deze stappen moet nemen. Ook bespreken we de afgelopen periode, en bespreken we wat er goed is gegaan. Maar ook bekijken we de punten die nog wat extra aandacht kunnen gebruiken.

Online groei begeleiding voor continue groei

Op jouw website beginnen zaadjes te ontkiemen, de plantjes krijgen steeltjes en hier en daar begint een knop van een blad zichtbaar te worden.
Hoe kom je erachter welke methode goede resultaten oplevert? In deze fase gaan we bekijken wat goed gaat en wat er nog extra aandacht verdienen.

Monitoren van de resultaten

De digitale moestuin is aangelegd, je hebt de instructies (bijna) tot op de voet gevolgd en zorgt nu voor de plantjes. Er beginnen zaadjes te ontkiemen, de plantjes krijgen steeltjes; het begint al echt ergens op te lijken. Na een week of drie merk je echter dat het blad opgegeten wordt en dat er ook onkruid te zien is. Wat doe je? De beste manier is je methode aan te passen. Hoe kom je erachter of deze methode ook daadwerkelijk betere resultaten oplevert? Je houdt de resultaten bij. Je meet, kijkt, houdt bij en schaaft bij.

Meten is weten

Het interessante van de online wereld is dat álles meetbaar is. Door jouw prestaties te meten kun je zien wat het resultaat is en of je moet bijsturen. Door continu te meten kun je leren van je activiteiten en beter inschatten welke middelen in de toekomst succesvol zullen zijn bij je doelgroep. Social Elephant heeft veel ervaring met het inrichten en sturen van de hele online marketing schil van bedrijven. Je kunt hierbij kiezen om met een eigen team te werken of om gebruik te maken van ons netwerk van specialisten. Zo kun je volop genieten van je digitale moestuin!